Fuar

Fuar Hakkında
Adhesive & Bonding Eurasia dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçi ve katılımcılarına 2021 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak.    

Katılımcı Listesi
Yurt içi ve yurt dışından Adhesive & Bonding Eurasia  Fuarına katılan şirketlere ve bu şirketlerle ilgili fuar detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.    

Yerleşim Planı
Güncel yerleşim planını görmek ve stand rezervasyonu yapmak için sales@artkim.com.tr adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.    

Sergilenecek Ürün Grupları
Adhesive & Bonding Eurasia  Fuarında sergilenecek ürün gruplarına buradan ulaşabilirsiniz    

Ziyaretçi Profili
Adhesive & Bonding Eurasia  Fuarı ziyaretçi profiline buradan ulaşabilirsiniz    


Fuar Gazetesi
Fuar Gazetesi, sektördeki son gelişmelerin ve en yeni ürünlerin ele alındığı haberlerin yanı sıra, alanında uzmanlaşmış lider yöneticilerin sektör hakkındaki güncel yorumlarını sizlere ulaştırmaktadır. Adhesive & Bonding Eurasia  Fuar Gazetesi’nin en yeni haberleri sizlere sunarak, sektörün arka planını sizlerle buluşturması için detaylı ve titiz çalışmalar yapılması planlanmaktadır.
     

İstanbul Fuar Merkezi
İstanbul’u dünya fuarcılığının başkenti yapma amacıyla yola çıkan ve İDTM tarafından işletilen Türkiye’nin en büyük fuar alanlarına sahip İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’de her yıl ortalama 100 fuar yapılmaktadır.
Fuar Merkezine ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri ile bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.    

Neden İstanbul
Adhesive & Bonding Eurasia  Fuarının düzenleneceği yerin neden İstanbul olarak seçildiğini merak edenler, gerekli detaylara buradan ulaşabilirler.    

Fuar Broşürü
Fuar Broşürünü buradan indirebilirsiniz.